本日のアミューズ
黄色パプリカのスープ
※ebimaru_ramen Xmas限定
『骨付き鶏もも肉のまぜそば』
12/24.25 2日間限定です
鶏出汁ベースにビーツと赤パプリカで赤を表現 イタリアンパセリで緑 クリスマスカラーをまとったまぜそばです
ローストしてから煮込んだ鶏もも肉かりんとうのパン粉でグランチーちょっと甘めに仕上げました
ツリーに見立てたローズマリーとタイム炙ります
是非クリスマスを海老丸で祝いましょう(Instagram٠Xより)
Christmas Special Mazemen
Bone-in Roasted Chicken Mazemen
Available Dec 24 & 25 only
A festive Japanese mixed noodle dish. Rich chicken broth-based sauce, colored red with beet & red pepper, and finished with Italian parsley for a Christmas look.
Topped with slow-cooked bone-in roasted chicken, and sweet, crunchy crumbs for extra texture.
Celebrate Christmas with us at Ebimaru Ramen.
スープ:
ビーツと赤パプリカ 鶏出汁ベース
麺:
モチモチ太ストレート麺
あしらい:
鶏もも肉
(かりん糖パン粉)
イチゴのホワイトチョココーティング
イタリアンパセリ
シャンピニオンマッシュルーム
イエローギク
オレンジ
赤キャベツ
赤蕪 等
サワークリーム
ハーブ(香り)
※リゾット
残ったスープでリゾット(700円)